Tänään taas hieman parempi olo. Yö oli kyllä järkyttävä, itkin monta tuntia ja sitten laitoin Eksälle viestiä, jonka pyyhin pois monta kertaa ja päätin, etten lähetä, mutta nuo päätökset eivät kyllä ikinä pidä :( Ajattelin ettei hän varmasti vastaa, mutta vastasi kuitenkin, mutta luulen, että hänellä alkaa nyt viimein olemaan mitta täynnä. Jos vain pystyisinkin jättämään hänet rauhaan hetkeksi, niin ehkä hän sitten vihaisi minua taas vähän vähemmän! Itkemisestä tuli taas todella raukea olo, silmät olivat tulessa ja mieli sumea, niin siinä ei oikein lopulta muuta voinut kuin nukahtaa.

Yöllä tuli kuitenkin ukkonen ja heräsin siihen, vaikka en ollut paljoa ehtinyt nukkumaan. Ukkosesta tuli hieman haikea olo, koska sitä olisi ollut niin paljon mukavampi katsella jonkun muun kanssa eikä yksin. Mutta tänään päätin, etten sotke enää muita ihmisiä näihin ongelmiini, niissä on minulle itsellenikin tarpeeksi kestämistä, niin turha muiden ihmisten elämää alkaa sotkemaan niiden takia. Parisuhteet on tarkoitettu normaaleille ihmisille, he voivat katsella salamoita yhdessä, minä teen sen yksin ja olen ihan tyytyväinen siihen :) Väsyttää kyllä aika paljon kahden yön itkemiset + yhden päivän matkustaminen ja yhden yön ukkonen, mutta parempi jos on vähän väsynyt niin ei liiku niin paljon typeriä ajatuksia päässä!

Aloin yöllä miettimään, miten turha ihminen tässä maailmassa oikein olenkaan, ja silloin tuli mieleeni ajatus, että oikeasti en saa edes tv:tä hankittua, miten voisin saada mitään muutakaan aikaan. Nyt aamulla ajattelin, että ei hemmetti se voi yhdestä tv:stä olla kiinni ja heti kun Gigantti aukeaa, menen ostamaan jonkun, ihan sama aina rahaa jostain kuitenkin lopulta tulee, jos niitä elareita alkaa odottelemaan, niin en varmasti saa sitä hankittua ennen olympialaisia! Sitten teen Pomolle Sannin levyn niin se saa kuunnella jos haluaa, jos ei niin voi vaikka ripustaa sen puuhun kimaltelemaan... Minusta ei ikinä tule sosiaalista ihmistä eikä sellaista joka osaa olla hyvä kaikille, niin parempi sitten keskittyä olemaan hyvä niille, jotka ovat minulle hyviä!